Groentenomelet met waterkers
Deze groentenomelet met waterkers, snijbiet en wilde spinazie is super eenvoudig en zo klaar. Lekker als gezonde lunch met een volkorenboterham of als bijgerecht.
Ingredients
- 1 ui
- 8 eieren
- 200 milliliter melk
- 1 bos snijbiet
- 400 gram wilde spinazie
- olijfolie
- waterkers
- zout & peper
Instructions
- Snijd het uitje klein.
- Spoel de snijbiet en wilde spinazie af en snijd ze in repen.
- Klop in een kom de eieren los, voeg de melk en de helft van de gesneden groenten toe.
- Verhit een eetlepel olijfolie in een pan en bak met een kwart van het eimengsel een stevige omelet.
- Zodra het ei aan de bovenkant gestold is, draai je hem om en bak je hem nog een minuut.
- Herhaal dit nog drie keer, zodat je vier omeletten krijgt.
- Houd eventueel de gebakken omeletten ondertussen warm in een voorverwarmde oven.
- Bak de overige groenten kort in de pan en breng op smaak met zout en peper.
- Serveer de omelet met de gebakken groenten en garneer met waterkers. Lekker als lunch met een snee volkorenbrood.
Notes
¡kook!
NIEUW! ¡kook!, hét kookboek dat kennis over de werking van voeding en voedingsstoffen verbindt met het enige wat ertoe doet: lekker! Bestel direct in onze webshop » Tried this recipe?Let us know how it was!