Ga terug
paprika tomaat taartje

[geen intro] Bladerdeeg tomaat paprika taartje

Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 30 minuten
Totale tijd 40 minuten
Gang Bijgerecht, Borrel en aperitief
Porties 0

Ingrediënten
  

  • 2 st gele paprika’s
  • 4 plakken bladerdeeg
  • 100 gram zachte kaas bijv. Machedoux
  • 2 st tomaten
  • 1 trosje honingtomaten
  • 1 st rode ui
  • 1 st ei
  • bosje basilicum rode
  • zout en peper

Instructies
 

  • Verwarm de oven voor op 180°C.
  • Gril de paprika’s in de oven en verwijder het vel.
  • Snijd de Machedoux of een andere zachte kaas in plakjes en verdeel deze over het bladerdeeg.
  • Houd één centimeter van de rand vrij. Snijd de tomaten in plakjes en halveer de honingtomaten.
  • De ui gaat in ringen.
  • Verdeel de paprika, tomaten en ui over de kaas. Strooi zout en peper over de taartjes.
  • Klop het ei los en smeer de randen in. Plaats de taartjes in de oven en bak in twintig minuten goudbruin.
  • Strooi voor het serveren de basilicum over de taartjes.
  • Perfect om een dag van tevoren te bereiden; verwarm ze gewoon even opnieuw op de dag zelf.

Notities

¡kook!

NIEUW! ¡kook!, hét kookboek dat kennis over de werking van voeding en voedingsstoffen verbindt met het enige wat ertoe doet: lekker!
Bestel direct in onze webshop »
Trefwoord gezonde recepten, gezondgerecht, makkelijk koken, makkelijke recepten, recept met rundvlees, recepten, snel recept, snelle en gezonde recepten, vegan recept, veganistisch, vegatarische recepten, vleesgerecht
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!