Koekjes van eigen deeg, lekker voor iedereen
Bladerdeeg tomaat paprika taartje
Ingredients
- 2 st gele paprika’s
- 4 plakken bladerdeeg
- 100 gram zachte kaas bijv. Machedoux
- 2 st tomaten
- 1 trosje honingtomaten
- 1 st rode ui
- 1 st ei
- bosje basilicum rode
- zout en peper
Instructions
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Gril de paprika’s in de oven en verwijder het vel.
- Snijd de Machedoux of een andere zachte kaas in plakjes en verdeel deze over het bladerdeeg.
- Houd één centimeter van de rand vrij. Snijd de tomaten in plakjes en halveer de honingtomaten.
- De ui gaat in ringen.
- Verdeel de paprika, tomaten en ui over de kaas. Strooi zout en peper over de taartjes.
- Klop het ei los en smeer de randen in. Plaats de taartjes in de oven en bak in twintig minuten goudbruin.
- Strooi voor het serveren de basilicum over de taartjes.
- Perfect om een dag van tevoren te bereiden; verwarm ze gewoon even opnieuw op de dag zelf.