Kook de bulgur volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Doe hem in een kom en laat hem afkoelen.
Snipper de ui en knoflook fijn.
Fruit de ui in de kokosolie.
Voeg het komijnpoeder en de kurkuma toe en bak deze kort mee tot het begint te geuren.
Roer de spinazie en knoflook erdoor en roerbak kort totdat de spinazie geslonken is.
Laat afkoelen.
Voeg het mengsel toe aan de bulgur.
Prak de kikkererwten met een vork en voeg ze samen met het ei toe aan het mengsel.
Kneed goed en maak er kleine burgers van.
Zet deze een halfuurtje in de koelkast.
Breng een pan met water aan de kook.
Snijd de broccoli in roosjes en kook ze in zes minuten gaar in kokend water.
Vermeng voor de dressing yoghurt, koriander, peterselie en paprika in een blender en pureer dit tot een egale saus.
Breng deze op smaak met peper.
Meng de broccoli met de waterkers en kiemgroenten en schenk er de dressing over.
Bak de bulgurkoekjes in wat kokosolie rondom goudbruin.
Eet smakelijk.
Notities
¡kook!
NIEUW! ¡kook!, hét kookboek dat kennis over de werking van voeding en voedingsstoffen verbindt met het enige wat ertoe doet: lekker!Bestel direct in onze webshop »
Trefwoord gezonde recepten, gezondgerecht, makkelijk koken, makkelijke recepten, recept met rundvlees, recepten, snel recept, snelle en gezonde recepten, vegan recept, veganistisch, vegatarische recepten, vleesgerecht
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!