Breng een pan met water aan de kook om de tomaten in te ontvellen
Maak in de bovenkant van de tomaat een kruisje in het vel en leg ze één minuut in het kokende water
Spoel ze koud af, ontvel ze en verwijder de zaadlijsten
Snijd de tomaten in stukken
Verwijder het vruchtvlees van de watermeloen en snijd dit in stukken
Haal de zaadjes uit de rode peper en hak hem fijn
Schil de komkommer en snijd in blokjes
Pureer de watermeloen samen met de tomaten, rode peper en komkommer in een keukenmachine
Haal alles door een zeef en breng de soep op smaak met de azijn, peper en zout
Ga nu aan de slag met de olie
Pureer de blaadjes samen met de azijn en olijfolie tot een mooie massa
Breng op smaak met peper en zout
Heerlijk als extra smaakmaker door de soep.
Notities
¡kook!
NIEUW! ¡kook!, hét kookboek dat kennis over de werking van voeding en voedingsstoffen verbindt met het enige wat ertoe doet: lekker!Bestel direct in onze webshop »
Trefwoord gezonde recepten, gezondgerecht, makkelijk koken, makkelijke recepten, recept met rundvlees, recepten, snel recept, snelle en gezonde recepten, vegan recept, veganistisch, vegatarische recepten, vleesgerecht
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!