Hak de knoflook, ui, peterselie en rode peper fijn.
Doe in een kom samen met het gehakt, broodkruim, komijnpoeder, ei, zout en peper.
Kneed door elkaar en maak er langwerpige worstjes van die je aan spiesen schuift.
Houd niet te dik, anders worden ze van binnen niet gaar.
Rasp voor de komkommerdip een hele komkommer en laat die in een vergiet goed uitlekken.
Meng nu in een kom met yoghurt, citroensap, fijngesneden knoflook, munt en breng op smaak met peper.
Grill de spiesjes op de BBQ of in een grillpan rondom bruin.
Notities
¡kook!
NIEUW! ¡kook!, hét kookboek dat kennis over de werking van voeding en voedingsstoffen verbindt met het enige wat ertoe doet: lekker!Bestel direct in onze webshop »
Trefwoord gezonde recepten, gezondgerecht, makkelijk koken, makkelijke recepten, recept met rundvlees, recepten, snel recept, snelle en gezonde recepten, vegan recept, veganistisch, vegatarische recepten, vleesgerecht
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!