Rooster de amandelen in een droge pan in tien minuten geurig en lichtbruin.
Doe ze in een keukenmachine en laat deze zo lang draaien totdat er een dikke pasta ontstaat.
Voeg twee el kokosolie toe om de amandelpasta mooi smeuïg te maken.
Hak de noten grof en de dadels fijn.
Meng ze samen met 30 gram gepofte quinoa, kokos en zout door de amandelpasta en kneed dit goed door.
Bekleed een plaat met bakpapier en verdeel hier het mengsel over in een dikke laag van een centimeter.
Laat het opstijven in de koelkast.
Smelt nu de chocolade au bain-marie en hak de gojibessen fijn.
Haal de plak uit de koelkast en schep de chocolade eroverheen.
Bestrooi vervolgens met de rest van de gepofte quinoa en gehakte gojibessen.
Zet het weer terug in de koelkast en laat de chocolade hard worden.
Snijd de plak in repen of in blokjes.
Bewaar ze in de koelkast.