Ga terug
+ servings
Sinaasappel-couscoussalade met gebakken haloumi

[geen intro] Sinaasappel-couscoussalade met gebakken haloumi

Bereidingstijd 25 minuten
Totale tijd 25 minuten
Gang Hoofdgerecht
Porties 4 personen

Ingrediënten
  

  • 6 cocktailtomaten
  • 6 verse dadels
  • 1 pak Lassie Couscous à 275 gr
  • 1 el rashanout
  • 3 el bladpeterselie fijngehakt
  • 1 sinaasappel sap en rasp
  • 50 gr gepelde pistachenootjes of bruine amandelen
  • 1 pak haloumi
  • 2 el olijfolie
  • 75 gr veldsla en/of rucola

Notities

Tip
Vervang de haloumi door Griekse feta en verkruimel deze boven de couscoussalade op de borden.

In dit recept wordt gebruik gemaakt van:

Biologische Wereldgranen Couscous
Als innovatieve rijstleider introduceert Lassie nu ook de Biologische Wereldgranen Couscous. Couscous is een traditioneel gerecht uit Noord-Afrika, zoals rijst dat is in veel Aziatische landen. Omdat Lassie Werelgranen Couscous een biologisch product is, beantwoordt het aan de behoefte van de milieubewuste consument. Lees verder »
Dit recept is gebruikt tijdens de Veggie-challenge in samenwerking met Lassie
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!