Sinaasappel-couscoussalade met gebakken haloumi
Ingredients
- 6 cocktailtomaten
- 6 verse dadels
- 1 pak Lassie Couscous à 275 gr
- 1 el rashanout
- 3 el bladpeterselie fijngehakt
- 1 sinaasappel sap en rasp
- 50 gr gepelde pistachenootjes of bruine amandelen
- 1 pak haloumi
- 2 el olijfolie
- 75 gr veldsla en/of rucola
Notes
Tip
Vervang de haloumi door Griekse feta en verkruimel deze boven de couscoussalade op de borden.
Als innovatieve rijstleider introduceert Lassie nu ook de Biologische Wereldgranen Couscous. Couscous is een traditioneel gerecht uit Noord-Afrika, zoals rijst dat is in veel Aziatische landen. Omdat Lassie Werelgranen Couscous een biologisch product is, beantwoordt het aan de behoefte van de milieubewuste consument. Lees verder »
Vervang de haloumi door Griekse feta en verkruimel deze boven de couscoussalade op de borden.
In dit recept wordt gebruik gemaakt van:
Biologische Wereldgranen CouscousAls innovatieve rijstleider introduceert Lassie nu ook de Biologische Wereldgranen Couscous. Couscous is een traditioneel gerecht uit Noord-Afrika, zoals rijst dat is in veel Aziatische landen. Omdat Lassie Werelgranen Couscous een biologisch product is, beantwoordt het aan de behoefte van de milieubewuste consument. Lees verder »
Dit recept is gebruikt tijdens de Veggie-challenge in samenwerking met Lassie
Tried this recipe?Let us know how it was!