Hak dit samen met de dille, knoflook en het brood grof in een keukenmachine.
Roer er de olijfolie door en breng op smaak met wat peper.
Verdeel het mengsel over de zalm en plaats deze tien minuten in de oven.
Snipper in de tussentijd een ui.
Verwarm een pan met olie en fruit de ui.
Snijd de andijvie grof en bak deze op hoog vuur.
Spoel de zwarte bonen af en doe ze in de pan bij de andijvie.
Hak ook de ansjovis grof en roer hem samen met de kappertjes door de andijvie.
Serveer samen met de zalm en garneer met de partjes citroen.
Notities
¡kook!
NIEUW! ¡kook!, hét kookboek dat kennis over de werking van voeding en voedingsstoffen verbindt met het enige wat ertoe doet: lekker!Bestel direct in onze webshop »
Trefwoord gezonde recepten, gezondgerecht, makkelijk koken, makkelijke recepten, recept met rundvlees, recepten, snel recept, snelle en gezonde recepten, vegan recept, veganistisch, vegatarische recepten, vleesgerecht
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!