Doe het fruit in de blender of maal het kort met de staafmixer.
Voeg de yoghurt en karnemelk toe en maal tot het bijna fijn is.
Doe de ijsblokjes in een oude (schone) theedoek, vouw deze samen, leg op een snijplank en sla er met de bodem van een steelpan op zodat het ijs ‘gecrushed’ wordt.
Schep het ‘crushed’ ijs in een kan en giet het yoghurt/fruitmengsel erop.
Garneer met nog wat extra frambozen, aardbeien, bessen en zomertijm, munt of basilicum.
Notities
¡kook!
NIEUW! ¡kook!, hét kookboek dat kennis over de werking van voeding en voedingsstoffen verbindt met het enige wat ertoe doet: lekker!Bestel direct in onze webshop »
Trefwoord gezonde recepten, gezondgerecht, makkelijk koken, makkelijke recepten, recept met rundvlees, recepten, snel recept, snelle en gezonde recepten, vegan recept, veganistisch, vegatarische recepten, vleesgerecht
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!