Minipizza’s met kaasbodem
Minipizza's met kaasbodem, een lekkere en eenvoudige snack voor elke gelegenheid! Met een knapperige, smaakvolle twist, perfect voor feestjes of als snel tussendoortje.
Voorbereidingstijd 10 minuten min
Bereidingstijd 15 minuten min
Totale tijd 25 minuten min
Gang Bijgerecht, Hoofdgerecht, Snack, Tussendoortjes
Bodem
- 300 g geraspte kaas
- 3 stuk eieren
- 2 el vlozaadvezels
Beleg
- 1 hand spinazieblaadjes vers
- 3 stuk tomaten
- 1 hand walnoten
Verwarm de oven voor op 225 C.
Meng alle ingrediënten in een schaal en smeer het kaasdeeg in vier dunne cirkels op een bakplaat met bakpapier.
Bak ze in 10 minuten boven in de oven of tot de randen goudkleurig geworden zijn.
Spoel intussen de spinaziebladeren en zwier ze droog. Was de tomaten en snijd ze in plakjes.
Haal de pizzabodems uit de oven en verdeel de spinazieblaadjes en de plakjes tomaat erover. Strooi er dan wat walnoten over.
Zet de pizza’s weer in de oven en laat ze nog 5 minuten bakken. Laten afkoelen voordat je ze opdient. Serveer ze eventueel met een frisse groene salade.
Trefwoord gezonde recepten, gezondgerecht, makkelijk koken, makkelijke recepten, recept met rundvlees, recepten, snel recept, snelle en gezonde recepten, vegan recept, veganistisch, vegatarische recepten, vleesgerecht