Snijd de ui en knoflook fijn. Verhit de olie in een grote pan met dikke bodem en fruit de ui en knoflook erin.
Voeg de rijst toe en bak hem al roerend twee tot drie minuten mee.
Giet de bouillon erbij, de stukjes tomaat en de vis. Breng het geheel aan de kook en laat de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar worden.
Voeg als laatste de doperwten toe en laat deze kort garen met het deksel op de pan. Lekker met grof gehakte peterselie.
Notities
¡kook!
NIEUW! ¡kook!, hét kookboek dat kennis over de werking van voeding en voedingsstoffen verbindt met het enige wat ertoe doet: lekker!Bestel direct in onze webshop »
Trefwoord gezonde recepten, gezondgerecht, makkelijk koken, recept met rundvlees, recepten, snel recept, snelle en gezonde recepten, vegan recept, veganistisch, vegatarische recepten, vleesgerecht
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!