Eigenlijk proef je hiermee al een beetje zomer op je bord
[geen intro] Bloemkoolsalade met pistachedressing
Ingrediënten
Voor de salade:
- 1/2 bloemkool
- 1/2 rode kool
- 200 gram sperziebonen
- 50 gram gedroogde kokos
- 1 granaatappel
- 2 takjes munt
Voor de dressing:
- 2 el pistache-pindakaas
- 1 sap citroen
- 1 el honing
- zout en peper naar smaak
Instructies
- Hak de bloemkool fijn in een keukenmachine.
- Snijd de rode kool in dunne reepjes.
- Kook de bonen in kokend water.
- Maak de dressing door de pistache pindakaas te mengen met de citroensap en honing.
- Breng op smaak met peper en zout.
- Meng de bloemkool samen met de rode kool en kasbonen en schep er de kokos en granaatappelpitjes door.
- Snijd de munt fijn en strooi over de salade.
- Schenk voor het serveren de dressing over de salade.