Eigenlijk proef je hiermee al een beetje zomer op je bord
Bloemkoolsalade met pistachedressing
Ingredients
Voor de salade:
- 1/2 bloemkool
- 1/2 rode kool
- 200 gram sperziebonen
- 50 gram gedroogde kokos
- 1 granaatappel
- 2 takjes munt
Voor de dressing:
- 2 el pistache-pindakaas
- 1 sap citroen
- 1 el honing
- zout en peper naar smaak
Instructions
- Hak de bloemkool fijn in een keukenmachine.
- Snijd de rode kool in dunne reepjes.
- Kook de bonen in kokend water.
- Maak de dressing door de pistache pindakaas te mengen met de citroensap en honing.
- Breng op smaak met peper en zout.
- Meng de bloemkool samen met de rode kool en kasbonen en schep er de kokos en granaatappelpitjes door.
- Snijd de munt fijn en strooi over de salade.
- Schenk voor het serveren de dressing over de salade.
Notes
¡kook!
NIEUW! ¡kook!, hét kookboek dat kennis over de werking van voeding en voedingsstoffen verbindt met het enige wat ertoe doet: lekker!Bestel direct in onze webshop »
Recept, styling en fotografie door:Zo lekker is ZTRDG! Voor gezondNU zal de zaterdag nooit meer hetzelfde zijn sinds we ZTRDG ontmoetten: een inspirerend online platform waar heerlijke recepten staan én waar je de betere culinaire adresjes vindt voor eerlijke, bijzondere en vaak biologische ingrediënten. ZTRDG slaagt erin om alles wat gezond is zo klaar te maken dat je maag ervan begint te rammelen.