In de wintermaanden haal je rood fruit uit de vriezer van de supermarkt
Warm rood fruit met een bolletje ijs
Ingredients
- 150 gram frambozen
- 100 gram aardbeien
- 150 gram blauwe bessen
- 150 gram bramen
- ½ tl gemalen kruidnagel
- ½ tl kaneel
- walnotenijs
- verse munt
- 50 gram amandelen
Instructions
- Maak de aardbeien schoon en snijd de grote aardbeien doormidden of in kwarten.
- Was het overige fruit.
- Vermeng al het fruit en voeg kruidnagel en kaneel toe.
- Schep een paar lepels van het fruitmengsel in je pannetje en verwarm.
- Laat het zo’n vijf minuten doorkoken tot het sap loslaat en roer het dan voorzichtig om.
- Serveer wanneer het fruit nog warm is met een bolletje ijs, munt en fijngehakte amandelen.
Notes
¡kook!NIEUW! ¡kook!, hét kookboek dat kennis over de werking van voeding en voedingsstoffen verbindt met het enige wat ertoe doet: lekker!Bestel direct in onze webshop » |