<-- NIET ACTIEF -->

Is er in de vakantie iets gaan kriebelen en besloten om jezelf verder te ontwikkelen? Wil jij zelfstandig mensen begeleiden als homeopaat? Creëer die nieuwe kans voor jezelf en start met de opleiding homeopathie!

Kom naar de inloopmiddag van de Academie voor Klassieke Homeopathie in Zwolle

Op de inloopmiddag van zaterdag 4 september beantwoorden wij alle vragen die je hebt. Deze middag van 14.00 tot 16.00 uur is een ideale start om ons te leren kennen. Je kunt in gesprek met docenten en studenten en het lesmateriaal bekijken. Loop gerust binnen om de sfeer op onze Academie te proeven.

Homeopathie wordt steeds belangrijker in Nederland. Elk jaar bezoeken 750.000 mensen een alternatieve genezer, blijkt uit cijfers van het CBS. Homeopathie is daarvan het populairste.

De AvKH heeft een goed afgestemd studieprogramma met docenten, die professionals zijn in het vakgebied waarin ze lesgeven. Het diploma staat goed aangeschreven en geeft direct toegang tot de beroepsvereniging. Met het diploma Medische Basiskennis – wat je tijdens de opleiding behaald – word je door alle ziektekostenverzekeraars geaccrediteerd. Zo kun je na afstuderen direct als zelfstandig homeopaat aan de slag.

De eerste lesdag van het nieuwe schooljaar is op vrijdag 10 september 2021.