<-- NIET ACTIEF -->

“De prijs kwam voor mij als een volslagen verrassing!” Aangenaam verrast en stomverbaasd was Nicole Glaser uit Almere toen ze gebeld werd met de mededeling dat ze de achtdaagse gezondheidsreis naar Slovenië heeft gewonnen. “Normaal gesproken ben ik degene die naast de massagetafel staat in plaats van erop te liggen.”

Zo’n tien jaar geleden kwam er een redacteur van gezondNU in Nicole’s massagepraktijk, daarna besloot ze het tijdschrift te kopen. Sindsdien is ze niet meer gestopt met lezen. “Ik vind gezondNU een informatief blad met een goede mengeling tussen de reguliere en alternatieve geneeswijzen. Daarnaast spreken de persoonlijke verhalen en interviews mij erg aan. Niet alleen mij trouwens, mijn klanten lezen het blad ook graag als ze voor de massage een voetbad nemen!”, vertelt Nicole enthousiast.

Alle nieuwsbrieven gelezen

“De nieuwsbrief vind ik een goede aanvulling op het blad, helaas heb ik meestal niet de tijd om ze allemaal te lezen.” Als gevolg van chemo die Nicole kreeg tegen opvlammende lupus is ze ruim zeven maanden arbeidsongeschikt geweest. “In deze periode heb ik, voor de verandering, alle nieuwsbrieven gelezen en zo kwam ik op de winactie. Nooit gedacht dat ik nog zou winnen ook!”

Inmiddels is Nicole bezig met re-integreren. “Ik verheug me ontzettend op een week verwennerij. Normaal gesproken ben ik degene die naast de massagetafel staat in plaats van erop te liggen. Heerlijk om even nergens aan te hoeven denken en alleen de klok in de gaten te houden om op tijd bij de volgende behandeling te zijn.”

Smarjeske Toplice

Nicole Glaser wint een achtdaagse Health Booster gezondheidsvakantie in Slovenië. “Het land heeft nooit op mijn vakantielijst gestaan en dat maakt het nog leuker. Ergens komen waar je nooit gedacht had heen te gaan,” vertelt Nicole. Het Sloveense kuuroord Smarjeske Toplice is een vooraanstaand kenniscentrum op het gebied van leefstijl, gezondheidspreventie en voedingsleer. De reis wordt aangeboden door Fontana.