Er zijn heel wat bloempjes die je kunt eten. Denk aan viooltjes, Oost-Indische kers of komkommerkruid
Kokostaartjes met aardbeien en bessen
Ingredients
Voor de bodem:
- 10 dadels zonder pit
- 40 gram kokos gedroogd
- 50 gram paranoten
- 30 gram chocolade puur
- 4 el kokosolie
Voor de vulling:
- 4 aardbeien
- 1 el honing
- 400 milliliter kokosmelk
Ter garnering:
- 6 aardbeien
- 1 handje aalbessen
- 2 el kokos gedroogd
- 1 handje Eetbare bloemen zoals viooltjes, Oost-Indische kers of komkommerkruid
Extra
- Kleine siliconenvormen of taartvormpjes
Instructions
- Zet de dag voor je deze taartjes gaat maken de kokosmelk in de koelkast.
- De melk gaat dan stollen, zodat het bovenste laagje crème wordt.
- Voor de bodem pureer je de noten, kokos, dadels en de chocolade tot een stevig geheel.
- Verdeel het deeg over de vormen en zet ze minimaal twee uur in de koelkast.
- Schep de kokoscrème van de melk af.
- Doe dit samen met de aardbeien en de honing in de keukenmachine.
- Vermeng dit tot een egale massa.
- Haal de bodempjes uit de vorm en schep de aardbeiencrème erop.
- Garneer met de overige aardbeien, aalbessen, kokos en de eetbare bloemen.