Er zijn heel wat bloempjes die je kunt eten. Denk aan viooltjes, Oost-Indische kers of komkommerkruid
Kokostaartjes met aardbeien en bessen
Ingredients
Voor de bodem:
- 10 dadels zonder pit
- 40 gram kokos gedroogd
- 50 gram paranoten
- 30 gram chocolade puur
- 4 el kokosolie
Voor de vulling:
- 4 aardbeien
- 1 el honing
- 400 milliliter kokosmelk
Ter garnering:
- 6 aardbeien
- 1 handje aalbessen
- 2 el kokos gedroogd
- 1 handje Eetbare bloemen zoals viooltjes, Oost-Indische kers of komkommerkruid
Extra
- Kleine siliconenvormen of taartvormpjes
Instructions
- Zet de dag voor je deze taartjes gaat maken de kokosmelk in de koelkast.
- De melk gaat dan stollen, zodat het bovenste laagje crème wordt.
- Voor de bodem pureer je de noten, kokos, dadels en de chocolade tot een stevig geheel.
- Verdeel het deeg over de vormen en zet ze minimaal twee uur in de koelkast.
- Schep de kokoscrème van de melk af.
- Doe dit samen met de aardbeien en de honing in de keukenmachine.
- Vermeng dit tot een egale massa.
- Haal de bodempjes uit de vorm en schep de aardbeiencrème erop.
- Garneer met de overige aardbeien, aalbessen, kokos en de eetbare bloemen.
Notes
¡kook!
NIEUW! ¡kook!, hét kookboek dat kennis over de werking van voeding en voedingsstoffen verbindt met het enige wat ertoe doet: lekker!
Bestel direct in onze webshop »
Recept, styling en fotografie door:![logo_ztrdg](https://gezondnu.nl/content/uploads/logo_ztrdg.png)