Een sinaasappel bevat vitamine C, maar paprika’s meer! In spinazie zit ijzer, maar in roggebrood veel meer. En moet je melk drinken vanwege de calcium voor je botten? Gezond eten is gezond kiezen. En dat begint met weten wat je eet. Daarom schreef de redactie van gezondNU Het vitaminen- en mineralenboek.
In dit naslagwerk vind je razendsnel wat de werking is van alle vitaminen en mineralen en welke voeding helpt bij klachten. En als je brood, groente of fruit eet, welke vitamines en mineralen eet je dan precies?
In Het vitaminen- en mineralenboek lees je:
- welke vitaminen en mineralen er in je eten zitten en wat de werking is voor je lichaam
- welke kruiden, bessen en specerijen je kunt gebruiken voor herstel
- hoe je snel een etiket scant
- een inspirerend voorwoord van Rineke Dijkinga
Rineke Dijkinga, orthomoleculair natuurgeneeskundige en auteur: ‘Een dergelijk boek is zeker niet bedoeld om van jou een soort biochemicus te maken en al helemaal niet om lekker eten te degraderen tot louter voedingsstoffen. Het zou echter fantastisch zijn als je na het lezen van dit boek veel beter ‘begrijpt’ wat de rol is van specifieke vitamines, mineralen, sporenelementen en kruiden.’
Dit boek is nu tijdelijk voor € 16,50 te bestellen (i.p.v. € 19,50). Deze actie is geldig tot 25 januari 2017.
Preview
Bestel nu alvast jouw exemplaar met korting in onze webshop »