Verrassend lekker: spaghettislierten van pompoen

[geen intro] Pompoenspaghetti met geitenkaas en walnoten
Ingredients
- 1 flespompoen
- 300 gram geitenkaas met korst
- 1 bosje salie
- 3 teentjes knoflook
- 1 handje walnoten gepeld
- 4 el roomboter
- peper versgemalen
- Parmezaanse kaas naar smaak
Instructions
- Schil de pompoen en maak er spaghetti van met de spiraalsnijder of gebruik een juliennesnijder.
- Je krijgt dan geen lange slierten, maar wel leuke strookjes.
- Verwarm de oven voor op 200ºC.
- Blancheer de pompoenspaghetti drie minuten in kokend water.
- Snijd vier mooie geitenkaasplakken af en leg deze op een bakplaat die je bekleed hebt met bakpapier.
- Bak ze vijf minuten in de oven.
- Snijd de knoflook in dunne plakjes.
- Verhit de roomboter in de pan op middelhoog vuur en bak hierin de salie en knoflook knapperig.
- Breng op smaak met zout en peper.
- Verdeel de spaghetti over de borden, leg er een plak geitenkaas op en verdeel de saliesaus over de borden.
- Verkruimel er wat walnoten boven en maak af met een beetje Parmezaanse kaas.
- Lekker met een verse groene salade!
Notes
