Een warme tortilla gevuld met groenten en gesmolten kaas… Klinkt dat niet heerlijk? In combinatie met een frisse salade met radijs is dit het perfecte lunch- of dinerrecept. Dien de quesadilla’s op met salsasaus van Santa Maria en het genieten kan beginnen!
Vegetarische quesadilla met flespompoen en groenten
Ingredients
Quesadilla’s met flespompoen
- 300 g geraspte kaas
- 1 el olie
- 1 teentje knoflook
- 1.5 stuk paprika
- 400 g flespompoen
- 100 g witte ui
- 0.5 pot Santa Maria Red Jalapeño
- zout
- 1 pak Santa Maria Tortillla with Whole Wheat Medium 8 pack
Sides en bijgerecht
- 150 g gemengde sla
- 100 g kerstomaten
- 2 stuks avocado
- 100 g radijs
- 50 g pompoenpitten
- 1 pot Santa Maria Chunky Wrap Salsa Mild zure room
Instructions
- Snijd de paprika en pompoen in stukjes van 1 x 1 cm en pel en snipper de ui.
- Verwarm een pan op middelhoog vuur. Doe de olie, pompoen, ui, knoflook en paprika in de pan.
- Bak gedurende ongeveer 15-20 minuten tot de pompoen redelijk zacht is. Kruid met zout.
- Vul elke tortilla met het groentemengsel, rode jalapeño’s en kaas.
- Bak de quesadilla’s twee per twee in een pan zonder olie op middelhoog vuur tot ze goudbruin zijn aan weerszijden.
- Dien op met sla, tomaten, avocado, radijs, pompoenpitten en salsa.