Naast dippen en smeren, is hoemoes ook super om mee te koken. Wat dacht je van deze aubergineschotel met Hoemoes Tomaat Basilicum Less Salt van Maza?
Aubergineschotel met hoemoes
Ingredients
- 1 ui
- 2 teentjes knoflook
- 2 tomaten
- peterselie
- zout en peper
- Zhatar-kruiden
- 1 bakje hoemoes (Maza Tomaat Basilicum Less Salt)
- 1 aubergine
- 1 handje verse spinazie
- ricotta
- Pijnboompitjes
- basilicum
- 1 zakje Parmezaanse kaas
Instructions
- Fruit de ui met 2 teentjes knoflook in een pan met olijfolie.
- Voeg 2 tomaten toe in blokjes. Ook de fijngehakte peterselie, zout, peper en zhatar-kruiden mogen er bij. Voeg een half bakje Hoemoes Tomaat-Basilicum toe en een scheutje water.
- Grill wat dunne plakjes aubergine en besmeer één kant met wat Hoemoes Tomaat-Basilicum.
- Voeg dan verse spinazie, ricotta en pijnboompitjes toe.
- Rol de aubergineplakje op.
- Leg de saus in een ovenschaal en leg hierin de rolletjes aubergine.
- Garneer met basilicum, Parmezaanse kaas en pijnboompitjes.
- Doe de ovenschotel in de oven voor 15 minuten op 200 graden.
Notes
https://www.maza.nl/hier-te-koop/